Stoc autoturisme 0264 438 121 office@inter-auto.ro

Noul model EQV de la Mercedes-Benz

 

 

Make your Move. For the next generation.

 

Mercedes-Benz EQV 300: consum de energie în kWh/100 km (în regim mixt): 28 – 28.2; emisii CO2 în g/km (în regim mixt): 0.[1]

[1]

Valorile comunicate au fost stabilite conform procedurilor de măsurare impuse. Consumul de curent și autonomia au fost determinate pe baza Regulamentului 692/2008/CE. Consumul de curent și autonomia depind de configurația autovehiculului.

 

Elemente esențiale ale autovehiculului


Totul vorbește în favoarea noului model EQV.

 

355 – 357 km[1][2]

Autonomie electrică în regim mixt

Durată de încărcare (DC)

circa 45 de minute*[3]

de la 10 la 80 % la o stație de încărcare rapidă cu până la 110 kW

90 kWh

Capacitatea bateriei (utilă)

* Timpii de încărcare pot varia între 10-80% în funcție de timpul alocat și de utilizarea unei stații de încărcare rapidă având curent continuu cu tensiune de alimentare 400V, și intensitatea de minim 300A.

[1] Valorile comunicate au fost stabilite conform procedurilor de măsurare impuse. Consumul de curent și autonomia au fost determinate pe baza Regulamentului 692/2008/CE. Consumul de curent și autonomia depind de configurația autovehiculului.

[2] Autonomia reală depinde în plus și de stilul individual de condus, condițiile de carosabil și trafic, temperatura exterioară, utilizarea instalației de climatizare/încălzire etc., și poate varia în funcție de caz.

[3] Durata încărcării bateriei depinde de infrastructura sistemului de încărcare.

 

Design


Din prima clipă: un membru al familiei EQ.

Design elegant cu elemente specifice EQ.

Elementele de design proiectate special pentru gama EQ împrumută modelului EQV un caracter incitant și progresiv, atât la exterior cât și la interior.

 

 

Design exterior expresiv.

Elementele de design proiectate special pentru familia EQ – de exemplu culoarea neagră a grilei radiatorului – îi conferă o personalitate incitantă și progresivă. La cerere, puteți personaliza și mai mult designul: de exemplu cu pachetul de dotări al liniei de echipare AVANTGARDE, cu pachetul de design EQV pentru exterior și roți atrăgătoare din aliaj ușor.

 

 

Zonă de confort.

Interiorul modern, cu estetica sa proprie EQ, este exemplar în ceea ce privește ergonomia și calitatea autovehiculelor monovolum. Acest lucru se manifestă, de exemplu, în display-ul Media cu suprafața de sticlă, în designul atractiv al prizelor de aer și în elementul decorativ cu dimensiuni generoase. Puteți configura mai exclusiv și sportiv modelul dumneavoastră EQV cu pachetul opțional de dotări al liniei de echipare AVANTGARDE și cu pachetul de design pentru interior EQV disponibil la cerere. În acest caz, interiorul este înnobilat de un element decorativ specific EQ, accente roz-aurii și tapițeria specială.

 

Siguranță


La fel de sigur cum v-ați obișnuit într-un autovehicul Mercedes-Benz.

Un nivel exemplar de siguranță și cu acționare electrică.

În modelul EQV vă puteți simți la fel de sigur ca în orice alt autovehicul Mercedes-Benz. Deoarece autovehiculele cu acționare electrică au trecut cu bine verificările complexe și testele de accidente, tipice pentru Mercedes-Benz.

 

 

Elemente esențiale selectate:

 • asistent activ pentru păstrarea distanței între autovehicule DISTRONIC
 • asistent activ la frânare
 • asistent activ la parcare cu cameră video de 360°
 • asistent pentru menținerea benzii de rulare
 

Confort


Zona de confort.

Condusul devine o plăcere.

 

Dumneavoastră și pasagerii dumneavoastră luați loc în modelul EQV pe scaune ergonomice. Apoi porniți operarea vocală a sistemului MBUX cu comanda „Hey Mercedes“ și operați astfel fără probleme numeroase funcții ale autovehiculului. 

Elemente esențiale selecționate:

 • Mercedes-Benz User Experience (MBUX)
 • preclimatizare
 • sistem de sunet Surround Burmester®
 • iluminat ambiental în cockpit
 • climatizare automată THERMOTRONIC
 

Date tehnice


Date și cifre despre modelul EQV pe scurt.

 

5.140 mm / 5.370 mm

Lungimea modelului lung (extralung)

 

 

150 KW (204 CP)

Putere maximă

 

 

Spațiu pentru până la

8 persoane

 

 

 

 

Încărcare și autonomie.

Atinge toate obiectivele. Și pe cele de mâine.

 

 

 

Posibilități de încărcare


Încărcarea simplificată – pretutindeni.

Și în ceea ce privește posibilitățile de încărcare, modelul EQV impresionează prin flexibilitate: acasă - la Mercedes-Benz Wallbox, la priză domestică sau pe drum - la stațiile de încărcare.

 

Încărcați acasă la Mercedes-Benz Wallbox.

Încărcați comod acasă modelul dumneavoastră EQV la o stație Mercedes-Benz Wallbox. Cu o putere de încărcare de până la 11 kW, bateria se încarcă în mod clar mai repede decât de la o priză obișnuită de uz casnic.

Durată de încărcare (curent alternativ) de sub 10 ore de la 0 la 100 % la stația Wallbox cu până la 11 kW

Duratele de încărcare și capacitățile de încărcare depind de diferiți factori, ca de exemplu temperatura bateriei, infrastructura de încărcare și nivelul de încărcare a bateriei.

 

Tot mai multe stații de încărcare publice pe traseu.

Încărcați modelul EQV 300 deosebit de rapid [EQV 300: consum de energie în kWh/100 km (în regim mixt):28 – 28.2 ; emisii CO2 în g/km (în regim mixt): 0.][1] datorită puterii mari de încărcare de până la 110 kW la stații de încărcare rapidă, de exemplu IONITY[2]. Puteți reîncărca și la stații de încărcare din oraș, la centre comerciale, hoteluri sau locuri de popas.

Durată de încărcare (curent continuu) de circa 45 de minute de la 10 la 80 % la stația de încărcare rapidă cu până la 110 kW

Duratele de încărcare și capacitățile de încărcare depind de diferiți factori, ca de exemplu temperatura bateriei, infrastructura de încărcare și nivelul de încărcare a bateriei.

[1] Valorile comunicate au fost stabilite conform procedurilor de măsurare impuse. Consumul de curent și autonomia au fost determinate pe baza Regulamentului 692/2008/CE. Consumul de curent și autonomia depind de configurația autovehiculului.

[2] IONITY nu este disponibil în toate țările.

 

Recuperare și programe de rulare


Mobilitate regândită.

Cu ajutorul sistemului Multimedia inovator MBUX, al programelor de rulare și al nivelelor de recuperare conduceți și operați foarte simplu modelul EQV. La nivelul de recuperare "D Auto" este utilizată optim încărcarea bateriei deoarece modelul EQV adaptează automat și în timp real puterea de recuperare în funcție de situația de rulare.

Cele mai importante caracteristici:

 • 4 programe de rulare „E+“, „E“, „C“ și „S“ selectabile de la comutatorul programelor de rulare din consola centrală, afișaj pe display-ul panoului de bord
 • 5 nivele de recuperare „D––“, „D–“, „D“, „D+“ și „D Auto“ reglabile cu ajutorul padelei de cuplare volan, afișaj pe display-ul panoului de bord
 • Nivel de recuperare „D Auto“ în care încărcarea bateriei se utilizează optim. Nivelul de recuperare se adaptează automat cu ajutorul datelor cartografice, al detectării semnelor de circulație, precum și al informațiilor radar și video

Mercedes-Benz EQV 300: consum de energie în kWh/100 km (în regim mixt): 28 – 28.2; emisii CO2 în g/km (în regim mixt): 0.[1]

[1] Valorile comunicate au fost stabilite conform procedurilor de măsurare impuse. Consumul de curent și autonomia au fost determinate pe baza Regulamentului 692/2008/CE. Consumul de curent și autonomia depind de configurația autovehiculului.

 

CONTACTEAZĂ-NE:

Showroom Mercedes-Benz, Calea Turzii, nr. 172, Cluj-Napoca
Tel: 0264.438.121
sergiu.buiga@inter-auto.ro

 

Informațiile prezentate pe acest site au fost actualizate cu cea mai mare grijă posibilă. Totuși, schimbările de model, design, specificații tehnice, vizualuri sau orice alte informații de pe acest site se pot modifica în orice moment fără un anunț în prealabil. Ofertele și campaniile prezentate pe acest site sunt supuse unor termene și condiții și sunt valabile în limita stocului disponibil. Toate versiunile de echipare ale autovehiculelor expuse pe acest site sunt cu titlu de prezentare. RMB Inter Auto îşi rezervă dreptul de a introduce, în orice moment, modificări ale specificaţiilor, echipărilor şi preţurilor vehiculelor sale.