Stoc autoturisme 0264 438 121 office@inter-auto.ro

Noul model EQS de la Mercedes-EQ

 

This is for you, world.

 

Design


Începutul unei noi ere.

 

 

Lămpi spate sub forma unei spirale 3D curbate.

 

Spate de primă clasă cu spațiu remarcabil.

 

 

O linie puternică și fluidă tip Coupé domină silueta.

 

Pentru fiecare moment: iluminatul ambiental activ.  

 

 

Tehnologie


Primul dintr-o nouă eră.

În cadrul noului model EQS se lansează în premieră platforma dezvoltată pentru autovehicule acționate integral electric.

 

 

Interior digital


Un loc în care nu puteți ajunge cu niciun alt autovehicul.

MBUX Hyperscreen

 

 

Confort


Nu există un mod mai confortabil de a călători spre viitor.

Fiecare moment este excelent pentru relaxare.

Adaptate și confortabile: aceste scaune îmbină nenumărate reglaje cu funcții de relaxare. Detaliile ergonomice fac posibilă o poziție optimă. Pernele laterale inovatoare asigură un suport lateral intensiv. Efectele plăcute ale masajului transformă fiecare călătorie într-un moment de relaxare.

Inspirați adânc și lăsați-vă grijile deoparte.

Calitatea aerului din habitaclu a ajuns la următorul nivel în modelul EQS. Noul filtru de particule de praf fin HEPA (High Efficiency Particulate Air) poate purifica aerul admis cu o putere de filtrare de până la 99,65%, eliminând cele mai mici particule, cum ar fi polenul și particulele de praf fin, și poate neutraliza mirosurile neplăcute. Rezultatul este o nouă ambianță plăcută datorită ENERGIZING AIR CONTROL Plus.

 

CONTACTEAZĂ-NE:

Showroom Mercedes-Benz, Calea Turzii, nr. 172, Cluj-Napoca
Tel: 0264.438.121
sergiu.buiga@inter-auto.ro

 

Informațiile prezentate pe acest site au fost actualizate cu cea mai mare grijă posibilă. Totuși, schimbările de model, design, specificații tehnice, vizualuri sau orice alte informații de pe acest site se pot modifica în orice moment fără un anunț în prealabil. Ofertele și campaniile prezentate pe acest site sunt supuse unor termene și condiții și sunt valabile în limita stocului disponibil. Toate versiunile de echipare ale autovehiculelor expuse pe acest site sunt cu titlu de prezentare. RMB Inter Auto îşi rezervă dreptul de a introduce, în orice moment, modificări ale specificaţiilor, echipărilor şi preţurilor vehiculelor sale.