Stoc autoturisme 0264 438 121 office@inter-auto.ro

Noul model EQB de la Mercedes-EQ

 

Mobilitate 100% electrică într-o nouă dimensiune.

 

EQB 300 4MATIC: consum de energie electrică în kWh/100 km (în regim mixt): 19,4 - 18,1; emisii CO2  în g/km (în regim mixt): 0.
EQB 350 4MATIC: consum de curent în kWh/100 km (în regim mixt): 19,4 - 18,1; emisii CO2  în g/km (în regim mixt): 0.

 

Până la 423 kilometri cu autonomie complet electrică (WLTP).

Până la 0 emisii de CO2  în grame.

Până la 32 minute timp de încărcare la stațiile de încărcare rapidă*

* Timpul de încărcare corespunde unei încărcări de 10–80 % la utilizarea unei stații de încărcare rapidă, curent continuu cu tensiune de alimentare 400 V, curent de minimum 300 A. Timpul de încărcare poate să varieze în funcție de diferiți factori, cum ar fi temperatura mediului înconjurător și a bateriei, precum și utilizarea unor consumatori auxiliari suplimentari, cum ar fi încălzirea.

 

Elemente esențiale ale autovehiculului


Spațiul tău personal devine realitate.

Noul model EQB combină elementele tipice de design ale seriei Mercedes-EQ cu o expresivitate remarcabilă și un caracter puternic. Cu până la șapte locuri, un spațiu de încărcare generos și sistem Multimedia MBUX, experimentezi modul de rulare în regim electric dintr-o perspectivă complet nouă.

 

 

Încărcare simplă și confortabilă – fie acasă sau pe drum.

 

 

Asistent inteligent la bord: sistemul Multimedia MBUX.

 

 

Experimentează mobilitatea electrică într-o nouă dimensiune.

 

 

Un adevărat miracol al spațiului, cu până la șapte locuri și un spațiu de încărcare flexibil.

 

Designul


Robust. Caracter puternic. Electric.

Noul model EQB combină elementele tipice de design ale seriei Mercedes-EQ cu o expresivitate remarcabilă și un caracter puternic.

 

Echipări


Transformă modelul EQB în autovehiculul tău EQB.

 

Echipări


Transformă modelul EQB în autovehiculul tău EQB. Configurează modelul în funcție de dorințele tale și alege din trei pachete de echipări diferite. Pachetul Advanced, pachetul Advanced Plus și pachetul Premium se completează unul pe celălalt și conțin numeroase elemente esențiale legate de confort, siguranță sau tehnologie care îți individualizează modelul EQB după dorință.

 

 

Confort și siguranță


Confortabil și sigur la drum.

Dotările de confort reglabile intuitiv, un concept de spațiu funcțional și sistemele inteligente de siguranță din modelul EQB asigură un nivel ridicat de satifacție la rularea în regim electric.

 

Confortul este o prioritate în modelul EQB: datorită conceptului de spațiu funcțional și flexibil, cu până la șapte locuri sau volumul spațiului de încărcare de până la 1.710 litri, modelul EQB oferă spațiu pentru diverse nevoi de transport.
Mai sigur pe drum: sistemele predictive și inteligente de asistență la rulare ale modelului EQB urmăresc situația din trafic și pot avertiza conducătorul auto cu privire la pericole în funcție de situație. Astfel pasagerii și ceilalți participanți la trafic sunt protejați în mod eficace. Pentru ca tu să ajungi relaxat și în siguranță la destinație.

 

Date tehnice


Modelul EQB în cifre.

Simte performanțele ridicate ale modelului EQB datorită motoarelor sale electrice puternice și bateriei litiu-ion de înaltă tensiune.

 

Până la

215

kW putere nominală

 

Până la

520

Nm la rot/min cuplu motor nominal

 

Până la

100

kW putere de încărcare max. 

 

CONTACTEAZĂ-NE:

Showroom Mercedes-Benz, Calea Turzii, nr. 172, Cluj-Napoca
Tel: 0264.438.121
sergiu.buiga@inter-auto.ro

 

Informațiile prezentate pe acest site au fost actualizate cu cea mai mare grijă posibilă. Totuși, schimbările de model, design, specificații tehnice, vizualuri sau orice alte informații de pe acest site se pot modifica în orice moment fără un anunț în prealabil. Ofertele și campaniile prezentate pe acest site sunt supuse unor termene și condiții și sunt valabile în limita stocului disponibil. Toate versiunile de echipare ale autovehiculelor expuse pe acest site sunt cu titlu de prezentare. RMB Inter Auto îşi rezervă dreptul de a introduce, în orice moment, modificări ale specificaţiilor, echipărilor şi preţurilor vehiculelor sale.