Stoc autoturisme 0264 438 121 office@inter-auto.ro

Noul model Clasa S Limuzina de la Mercedes-Benz

 

Cares for what matters.

 
 

 

Story


Atent la ceea ce contează cu adevărat.

 

Noul Mercedes-Benz Clasa S își îndreaptă atenția către lucrurile cu adevărat importante: dumneavoastră, pasagerii dumneavoastră și lucrurile care vă înconjoară.

 

Noi standarde în ceea ce privește siguranța, confortul și conectivitatea.

Noi standarde în ceea ce privește siguranța, confortul și conectivitatea.

Experimentați senzația unică pe care o oferă noul Mercedes-Benz Clasa S. Descoperiți tehnologii pentru siguranță pe care vă puteți baza, indiferent dacă sunteți șofer, pasager, sau vă aflați în afara autovehiculului. În plus, conceptul inovator de operare MBUX și ofertele de echipare speciale în ceea ce privește confortul, starea de bine și divertismentul, transformă noul model Clasa S într-un partener desăvârșit de călătorie.

 

Design


Estetica modernă întâlnește generozitatea luxoasă.

Design-ul clar al noului model Mercedes-Benz Clasa S se concentrează asupra aspectelor esențiale: proporții perfecte la exterior și lux contemporan la interior. Inovațiile unice ale noului model Clasa S sunt puse în valoare în mod impresionant și conferă o apariție unică și o vizibilitate desăvârșită.

 

 

Concentrare asupra aspectelor esențiale și în partea din spate.

Partea lată din spate, cu lămpi divizate, reprezintă definiția stilului și caracterului. Concomitent, statutul și competența tehnologică a șoferului sunt documentate într-un mod absolut incontestabil.

 

Claritatea senzuală în cea mai modernă formă a sa.

Designul exterior al noului model Clasa S se prezintă redus la esențial și are o apariție desăvârșită din profil, printr-o imagine alungită, proporții perfecte, mânere ale ușilor încorporate și roți noi.

 

 

Un interior care inspiră.

Noul Mercedes-Benz Clasa S îmbină în interior o selecție de materiale elegante cu suprafețele delicate și designul progresiv. Impresia de eleganță este subliniată de trecerile cursive cu design "Wrap-around".

 

Un adevărat deschizător de drumuri, carismatic din orice perspectivă.

Partea frontală marcantă, disponibilă pentru prima dată la cerere cu faruri DIGITAL LIGHT, este definiția stilului și a caracterului. DIGITAL LIGHT oferă condiții de luminozitate și vizibilitate ideale și este, la propriu, deschizătoare de drumuri.

 

Confort și funcționalitate


Stabiliți-vă prioritățile, indiferent de locul pe care îl ocupați în autoturism.

Confortul de primă clasă și luxul modern ajung la cu totul alt nivel în noul model Clasa S. Astfel, acest autovehicul devine spațiul ideal pentru toți cei pentru care o deplasare înseamnă mai mult decât parcurgerea unei distanțe. Pregătiți-vă pentru o experiență a călătoriei de primă clasă, atât din poziția șoferului, cât și de pe locurile pasagerilor.

 

Asistența la rulare nu a arătat niciodată mai palpitantă și mai estetică ca acum.

Conceptul inovator și intuitiv cu Display Cockpit în reprezentare 3D, Head-Up-Display-ul cu realitate augmentată MBUX de pe parbriz și display-ul tactil OLED central vă asistă în toate situațiile, iar operarea vocală MBUX se adaptează optim la nevoile și preferințele dumneavoastră.

Emoție și stare de bine la nivelul sunetului.

Cu sistemul de sunet Surround Burmester High-End 4D muzica devine o încântare senzuală a auzului dumneavoastră. Această experiență 4D unică la o nouă dimensiune se dezvăluie prin difuzoare principale și este optimizată prin difuzoarele Surround integrate în scaune, care îi finisează intensitatea.

Redefinește complet noțiunea de birou mobil.

Hayonul First-Class cu consolă centrală Business, precum și suporturile de pahare cu control termic, sistemul de încărcare fără fir pentru smartphone și mesele rabatabile reușesc să combine activitatea mobilă și călătoriile într-un mod foarte confortabil. Astfel, munca de birou devine o activitate care chiar creeazp plăcere. 

 

Locurile din spate devin spațiul ideal pentru relaxare.

Călătoriți relaxat și ajungeți odihnit la destinație: pe lângă senzația de spațiu generos, locurile din spate fascinează și datoritp confortului incomparabil al scaunelor. Cu scaunele multicontur opțional puteți savura același confort de care se bucură șoferul, iar funcția de masaj vă răsfață și vă oferă o senzație de relaxare deplină.

Iluminatul ambiental cu efect de semnalizare.

Iluminatul ambiental inovator îmbină estetica și informațiile. Elementele decorative și grupurile de LED-uri din ușile din față se combină într-un scenariu luminos dinamic și pot spori siguranță activă, în funcție de situația de rulare, aprinzându-se în culoarea roșie în cazul apariției unui autovehicul în zona de pericol

Ajungeți la destinație complet odihnit.

Scaunul Executive convinge prin confortul sporit pentru pozițiile de somn în călătoriile lungi. Suprafața orizontală împreună cu suportul pentru picioare extensibil electric vă oferă o poziție plăcută pentru somn - în funcție de preferințele individuale, fie în poziție de ședere verticală, fie culcat, fie în orice altă poziție intermediară.

 

CONTACTEAZĂ-NE:

Showroom Mercedes-Benz, Calea Turzii, nr. 172, Cluj-Napoca
Tel: 0264.438.121
sergiu.buiga@inter-auto.ro

 

Informațiile prezentate pe acest site au fost actualizate cu cea mai mare grijă posibilă. Totuși, schimbările de model, design, specificații tehnice, vizualuri sau orice alte informații de pe acest site se pot modifica în orice moment fără un anunț în prealabil. Ofertele și campaniile prezentate pe acest site sunt supuse unor termene și condiții și sunt valabile în limita stocului disponibil. Toate versiunile de echipare ale autovehiculelor expuse pe acest site sunt cu titlu de prezentare. RMB Inter Auto îşi rezervă dreptul de a introduce, în orice moment, modificări ale specificaţiilor, echipărilor şi preţurilor vehiculelor sale.