Stoc autoturisme 0264 438 121 office@inter-auto.ro

Noua Clasă C Limuzină.

 

 

 

Story


C vine de la Confort.

Descoperă o zonă de confort pregătită să te ducă și mai departe.

 

 

Progres continuu.

Noua Clasă C Limuzină este construită în așa fel încât să simți că a fost concepută special pentru tine. Descoperă cel mai înalt nivel de confort care îți permite să cobori de fiecare dată mai relaxat la destinație, conectivitate intuitivă care vine deja din viitor sau tehnologii unice de siguranță și funcții de asistență pe care poți conta.

 

 

 

Design


Dinamic, din orice perspectivă.

Noul model Clasa C Limuzină întruchipează luxul sportiv în cea mai modernă formă a sa. Proporțiile dinamice, un ampatament extins și amprenta lată pe șosea îi oferă un avans clar. Interiorul impresionează prin elemente esențiale inovatoare de la noul model Clasa S și un design exclusivist.

 

 

Blocuri optice spate divizate: dinamică structurată perfect.

Exteriorul combină eleganța cu sportivitatea și funcționalitatea. Proporții dinamice și suprafețe sculptate evidențiază designul noului model Clasa C Limuzină. Partea dinamică din spate combină sportivitatea cu luxul și formele atletice cu o amprentă lată pe șosea, completată de blocuri optice divizate.

 

Sistem de operare Multimedia MBUX: digital first.

Display-ul digital al șoferului, touchscreen-ul mare din consola centrală, operarea vocală avansată și un sistem Multimedia, care învață de la și împreună cu tine, precum și perfecționarea sistemului inovator de operare MBUX, transformă noul model Clasa C Limuzină într-o zonă de confort digitalizată. Controlează-ți modelul Clasa C la fel de intuitiv precum controlezi o tabletă.

 

Design exterior: sportivitatea se combină cu luxul modern.

Designul exterior se definește prin linii elegante și suprafețe sculptate. Acest limbaj minimalist al formelor combină luxul și sportivitatea în mod armonios. Partea frontală dinamică cu grila radiatorului cu aspect diamant în design tip stea, un ampatament mai lung și powerdome-uri sportive oferă noului model Clasa C Limuzină un avans vizibil spre viitor.

 

DIGITAL LIGHT: experimentează un sistem de iluminare inovator.

Sistemul disponibil opțional DIGITAL LIGHT funcționează ca un proiector și reacționează cu lumină strălucitoare adaptată în mod optim la condițiile schimbătoare din trafic, de pe carosabil sau meteorologice. Lumina HD poate evidenția anumite zone și poate optimiza orientarea pe carosabil cu ajutorul indicațiilor.

 

 

 

Personalizare


O zonă de confort orientată spre progres.

Noul model Clasa C Limuzină este mai inovator și mai confortabil ca niciodată. Farurile transformă noaptea în zi, cel mai înalt confort face fiecare loc pe care te așezi să fie cel mai bun, iar sistemul Multimedia MBUX și asistenții inteligenți dau startul unei noi ere a conducerii intuitive.

 

Confortul este prezent peste tot.

Urcă la bord și relaxează-te. Scaunele din față cu pachetul Memory pot memora poziția scaunului tău, iar partea din spate oferă cel mai înalt confort: pasagerii de pe scaunele din spate au acum mai multă libertate de mișcare a picioarelor. Acestea și multe alte elemente esențiale de confort transformă noul model Clasa C Limuzină în zona ta de confort.

 
 

 

Cele mai bune perspective pentru o experiență plăcută la volan.

Generația actuală a sistemului Multimedia MBUX îți transformă experiența de conducere într-una digitală și intuitivă în noul model Clasa C Limuzină. Aici sunt incluse elemente esențiale inteligente precum realitatea augmentată pentru sistemul de navigație: tehnologia de afișare de cea mai nouă generație este adusă în câmpul tău vizual pe display-ul central astfel încât să te poți orienta mai ușor.

 

 

Experiența de la volan reprezintă mai mult decât suma tuturor componentelor.

Direcția punții spate oferă, pe lângă poziția sigură pe șosea, o agilitate sporită semnificativ și o mai bună manevrabilitate, de exemplu la parcare, în timp ce Head-up-Display-ul ajută cu cele mai bune perspective pentru o senzație plăcută la volan prin transformarea parbrizului într-un cockpit digital.

 

CONTACTEAZĂ-NE:

Showroom Mercedes-Benz, Calea Turzii, nr. 172, Cluj-Napoca
Tel: 0264.438.121
sergiu.buiga@inter-auto.ro

 
 

Informațiile prezentate pe acest site au fost actualizate cu cea mai mare grijă posibilă. Totuși, schimbările de model, design, specificații tehnice, vizualuri sau orice alte informații de pe acest site se pot modifica în orice moment fără un anunț în prealabil. Ofertele și campaniile prezentate pe acest site sunt supuse unor termene și condiții și sunt valabile în limita stocului disponibil. Toate versiunile de echipare ale autovehiculelor expuse pe acest site sunt cu titlu de prezentare. RMB Inter Auto îşi rezervă dreptul de a introduce, în orice moment, modificări ale specificaţiilor, echipărilor şi preţurilor vehiculelor sale.