Stoc autoturisme 0264 438 121 office@inter-auto.ro

Mercedes me

Mercedes me este pachetul dvs. de servicii inovatoare, produse și oferte lifestyle oferite de Mercedes-Benz, Daimler, care includ, bineînțeles, posibilitatea de accesare a vehiculului cu ajutorul unui smartphone.  Pagina principală personalizată prezintă subiectele care vă interesează. Divertisment, călătorii sau lifestyle: crearea unui cont Mercedes me vă permite să beneficiați de oferte exclusive și atrăgătoare. Oriunde și oricând.

 

 

Conectat în permanență.

Integrați-vă într-o lume conectată inteligent. Aveți nevoie doar de sistemul Mercedes-Benz. Mercedes me connect, prin care sunteți permanent în contact cu autovehiculul, iar autovehiculul este permanent în contact cu ceea ce este important pentru dvs.

 

 

 

Servicii standard.

Întotdeauna cu un pas în față. Serviciile standard Mercedes me connect elimină o parte dintre problemele specifice tehnice – diagnoza, defecțiunile sau accidentele, de exemplu. Până acum, datele importante ale autovehiculului erau transmise la cerere și se luau măsuri suplimentare în funcție de situație. Aceste lucru putea însemna apelarea partenerului de service în vederea programării următoarei vizite în service sau solicitarea de ajutor imediat de la serviciile de asistență rutieră sau de urgență. Serviciile disponibile includ gestionarea întreținerii, gestionarea defecțiunilor, recuperarea în cazul unui accident și sistemul Mercedes-Benz de apelare în caz de urgență.

 

Asistență la parcare de la distanță.

Parcare prin simpla apăsare a unui buton. Parcarea nu este neapărat una dintre activitățile dvs. preferate. De aceea, atunci când fiecare centimetru contează, intervine serviciul nostru inteligent. Activați asistența la parcare de la distanță și ieșiți din autovehicul – puteți controla cu ușurință manevra de parcare din exteriorul autovehiculului, cu ajutorul aplicației instalate pe smartphone. Bonus: asistența la parcare de la distanță recunoaște locurile de parcare în timp ce mașina trece pe lângă acestea.

 

Control online de la distanță.

Păstrați în permanență controlul asupra autovehiculului. Prin serviciile de control online de la distanță, puteți accesa cu ușurință, în orice moment, toate funcțiile importante ale unui Mercedes, cu smartphone-ul dvs. Indiferent dacă doriți să modificați setările, să accesați informații despre autovehicul, cum ar fi nivelul combustibilului din rezervor, presiunea în anvelope sau starea frânelor, să utilizați funcția geoperimetru sau să presetați temperatura în habitaclu, puteți avea acces în orice moment la autovehiculul dvs. Mercedes.

 

In-Car-Office.

Acum biroul devine mobil. Prin intermediul serviciului „Funcție de birou în autovehicul“ șoferii de Mercedes pot utiliza direct în autovehicul anumite funcții Office și vor putea accesa date importante – aproape ca și cum s-ar afla în biroul propriu. Ca serviciu Mercedes meconnect, noua funcție Office este disponibilă în prezent pentru clasa‑C și GLC . „Funcția de birou în autovehicul“ utilizează de exemplu informațiile de localizare din intrările din calendar și le ppreia automat în sistemul de navigație al autovehiculului. În plus, utilizatorul se poate conecta la o teleconferință pe baza unei intrări din calendar. Sistemul va identifica codul PIN de conectare în mod automat și îl va forma și pe acesta.

 

Sistem Car-to-X-Communication.

Vă permite să evitați problemele de trafic.Tehnologia inovatoare Car-to-X-Communication vă permite să evitați situațiile nedorite. Tehnologia radio și cu senzori utilizează informațiile furnizate de la celelalte autovehicule, pentru a vă avertiza din timp cu privire la blocajele din trafic, accidente și alte pericole din zona dvs.

 

Sistemul Mercedes-Benz de apelare în caz de urgență.

Plasa de siguranță vitală. Dacă se declanșează un airbag în cazul unui accident, senzorii de coliziune ai autovehiculului activează automat un apel de urgență. Modulul de comunicații al autovehiculului vă conectează automat cu centrul de comunicații Mercedes-Benz pentru situații de urgență. În astfel de cazuri, sistemul transmite poziția dvs. exactă și numărul de pasageri, precum și informații despre starea autovehiculului. În aceste situații, datele apelului de urgență sunt redirecționate imediat către centrul public european de comunicații în cazuri de urgență, pentru a putea fi adoptate cât mai rapid posibil măsurile de salvare necesare.

 

 

 

Mercedes me Adapter.

Conectarea digitală este posibilă și pentru modelele Mercedes mai vechi. Dispozitivul Mercedes me Adapter poate fi utilizat pentru multe modele Mercedes-Benz mai vechi, în unele cazuri fabricate în anul 2002. Cu ajutorul acestui echipament puteți controla de pe smartphone diferite funcții ale autovehiculului.

Puteți accesa în orice moment informații despre autovehicul, cum ar fi nivelul combustibilului din rezervor sau puteți găsi autovehiculul indiferent de locația acestuia, prin funcția de găsire a poziției. Beneficiați de serviciile noastre directe de relații clienți și puteți accesa numeroase oferte, servicii și informații din lumea Mercedes me.

 

Mercedes me connect - linkul facil la autovehiculul dvs. conectat la lumea digitală.

 

Doriți să beneficiați de un interior încălzit chiar și atunci când afară este frig? Este foarte posibil – atunci când autovehiculul vă întâmpină cu o temperatură plăcută în habitaclu. Cum? Simplu și comod, cu smartphone-ul. Prin aplicația Mercedes me, puteți preîncălzi autovehiculul la temperatura dorită, în timp ce vă bucurați în liniște de micul dejun. În același timp, puteți controla aspectele legate de securitate: Întrebări precum „Am încuiat autovehiculul?” aparțin trecutului. Aplicația vă permite să încuiați și să descuiați în siguranță, de la distanță, ușile autovehiculului. Acestea, precum și alte servicii digitale proiectate pentru a vă ușura activitățile zilnice și a furniza informații utile cu privire la diferite aspecte ale autovehiculului conectat la lumea digitală, pot fi achiziționate din magazinul Mercedes me connect.

 

connect business.

Eficiență mai bună pentru flota dvs. Connect business oferă clienților de flote și companiilor o gamă diversificată de servicii de conectivitate și de soluții digitale inovatoare, pentru autovehiculele conectate în rețea – personalizate în funcție de nevoile companiei dvs. Oriunde, oricând: în calitate de manager de flote, portalul connect business vă permite să gestionați flota în timp real și să beneficiați, în același timp, de analize și instrumente de raportare inteligente, pentru optimizarea proceselor și configurațiilor existente. Pentru șofer, aplicația nativă oferă un jurnal digital de parcurs, care protejează confidențialitatea utilizatorilor și asigură în același timp un plus de transparență pentru managerul de flotă.