Stoc autoturisme 0264 438 121 office@inter-auto.ro

Mercedes-Benz Mobilo

 

Cu Mobilo ajungeți la destinație.

În cazul unei avarii, al unui accident, al unui incident minor sau în caz de vandalism, experții noștri de pe întreg teritoriul Europei se asigură că vă veți putea continua drumul. Indiferent că vă ajută cu reparația la fața locului, vă oferă un autovehicul de rezervă sau un bilet de avion. Și dacă preferați să așteptați relaxat repararea autovehiculului dumneavoastră, vă decontăm cu plăcere o cameră de hotel.

Este suficient un apel telefonic. La numărul 0745 23 24 24 noi vă stăm la dispoziție oricând. În cel mai rău caz, în peste 40 de țări europene și cu peste 3.000 de parteneri de service Mercedes-Benz, vă stă la dispoziție una dintre cele mai complexe rețele de service din Europa.

Soluția pentru mobilitate Mobilo este standard pentru fiecare autoturism Mercedes-Benz și este reînnoită gratuit după fiecare service efectuat într-un centru autorizat de service Mercedes-Benz, timp de până la 30 de ani, pentru autovehicule cu prima înmatriculare după 01.01.2007.

 

Serviciile de mobilitate pe scurt.

  • Cheltuielile de deplasare ale tehnicianului la locația defecțiunii și înapoi.
  • Reparații la locul defecțiunii: reparațiile minore sunt rezolvate imediat.
  • Tractarea la cel mai apropiat partener de service autorizat Mercedes-Benz.
  • Taxi, serviciu cu șofer și mijloace de transport în comun: ca soluție pe termen scurt pentru mobilitatea dumneavoastră.
  • Autovehicul de schimb pe durata reparației sau până la 3 zile lucrătoare.
  • Bilete de avion/tren pentru continuarea călătoriei pentru dvs. și pasagerii dvs. în limita numărului de locuri conform configurării autovehiculului de catre producător.
  • Hotel: cazare pentru dvs. și pasagerii dvs., dar nu mai mult de 3 zile lucrătoare, în limita numărului de locuri conform configurării autovehiculului de catre producător.
  • Asistență organizatorică: de exemplu, chestiuni juridice sau probleme de limbă în străinătate.