Stoc autoturisme 0264 438 121 office@inter-auto.ro

Hyundai prezinta conceptul electric 『45』 la Salonul International Auto de la Frankfurt

 

Hyundai va prezenta conceptul electric 45 in cadrul Salonului International Auto de la Frankfurt. 45, care are ca sursa de inspiratie primul model Hyundai lansat in anii ’70, reprezinta un reper simbolic pentru viitoarea gama de vehicule electrice.

Conceptul evidentiaza noua directie de design Hyundai, explorand evolutia limbajului „Sensuous Sportiness”. „Sensuous” reprezinta valorile emotionale pe care clientii le pot experimenta prin design, iar „Sportiness” simbolizeaza implementarea acestor valori prin solutii inovatoare de mobilitate.

Prezentarea oficiala va avea loc in cadrul Salonului International Auto de la Frankfurt, marti, 10 septembrie 2019 (10:25 - ora Romaniei, hala 11).

 

 

Despre Hyundai

Hyundai Auto Romania, parte a Grupului Tiriac, este reprezentantul marcii Hyundai in Romania din anul 1994 si aduce pe piata nationala 15 modele Hyundai, atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale. Fondata in 1967, Hyundai Motor Company s-a transformat in Hyundai-Kia Automotive Group, care este cotat drept al cincilea producator auto la nivel mondial incepand din anul 2007.