Stoc autoturisme 0264 438 121 office@inter-auto.ro

Hyundai dezvaluie primele informatii despre noul Elantra N

​​​​​

  • Obiectivul Hyundai este de a extinde portofoliul de modele dezvoltate in cadrul diviziei de performanta „N”.

 

Hyundai prezinta primele detalii despre noul Elantra N. Cea de-a saptea generatie a modelului sedan de clasa compacta ofera un design impunator - specific diviziei „N”, dar si performante pentru o experienta dinamica de condus.

 

„Elantra N se remarca prin intermediul performantelor sportive oferite pentru un model sedan de clasa compacta”, a declarat Thomas Schemera, Executive Vice President and Head of Product Division - Hyundai Motor Group. „Autovehiculul se afla momentan in etapa finala de testare si va putea fi descoperit de catre pasionati in anul 2021.”

 

„Cuvintele pot descrie cu greu acest autovehicul incredibil care stabileste un nou punct de referinta pentru gama Hyundai N. Mai multe informatii despre Elantra N pot fi descoperite pe retelele sociale Hyundai”, a mentionat Till Wartenberg, Vice President and Head of N Brand Management & Motorsports Sub-division - Hyundai Motor Company.

 

 

Despre Hyundai

Hyundai Auto Romania, parte a Grupului Tiriac, este reprezentantul marcii Hyundai in Romania din anul 1994 si aduce pe piata nationala 12 modele ale gamei Hyundai. Fondata in 1967, Hyundai Motor Company s-a transformat in Hyundai-Kia Automotive Group, care este cotat drept al cincilea producator auto la nivel mondial incepand din anul 2007.