Stoc autoturisme 0264 438 121 office@inter-auto.ro

Hyundai dezvaluie primele detalii despre revolutionarul concept SUV plug-in hybrid

  • Prezentarea oficiala va avea loc in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.
  • Conceptul imbina designul compact cu functionalitatea, asemenea unui crossover urban.
  • SUV-ul dispune de un sistem de propulsie plug-in hybrid.

 

Hyundai dezvaluie imagini si un material video despre conceptul inovator de clasa SUV cu sistem de propulsie plug-in hybrid, care va fi prezentat in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Cel de-al saptelea model concept, dezvoltat in cadrul Centrului de Design Hyundai, evidentiaza noua directie de design a marcii, explorand evolutia limbajului global „Sensuous Sportiness”.

 

„Cautam solutii inovatoare in materie de design si ne dorim sa adaugam valoare emotionala experientei noastre de produs, prin intermediul limbajului global Hyundai Sensuous Sportiness”, a declarat SangYup Lee - Senior Vice President and Head of Hyundai Global Design Center.

 

Cele doua teme care stau la baza designului sunt: ”Parametric Fantasy” si ”Transcendent Connectivity”. Stopurile au ca sursa de inspiratie noile directii de design Le Fil Rouge si Grandeur Face Lift. Grila frontala are un caracter dinamic. Atunci cand autovehiculul se afla in miscare, fiecare celula a grilei continua sa se miste intr-o succesiune prestabilita, optimizand aerodinamica si consumul.

 

Despre Hyundai

Hyundai Auto Romania, parte a Grupului Tiriac, este reprezentantul marcii Hyundai in Romania din anul 1994 si aduce pe piata nationala 15 modele Hyundai, atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale. Fondata in 1967, Hyundai Motor Company s-a transformat in Hyundai-Kia Automotive Group, care este cotat drept al cincilea producator auto la nivel mondial incepand din anul 2007.