Stoc autoturisme 0264 438 121 office@inter-auto.ro

Hyundai dezvaluie primele detalii despre noul i30

 

 

Premiera mondiala va avea loc la Salonul Auto de la Geneva.

 

Hyundai a dezvaluit primele detalii despre noul i30 inaintea lansarii oficiale, care va avea loc, in luna martie 2020, in cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Primele imagini, care prezinta versiunea i30 N Line, reliefeaza principalele trasaturi ale noului design. Bara de protectie redesenata, dar si noua grila frontala cu design de tip "plasa" confera noului model un aspect distinctiv si impunator. Aceste elemente sunt completate de noile faruri cu LED si de luminile de zi cu forma angulara, care contureaza personalitatea puternica a modelului.

In partea din spate, modificarile de design includ stopurile, bara de protectie, respectiv jantele din aliaj (16, 17 si 18 inchi). La interior, pentru o experienta cat mai placuta la volan, clientii pot beneficia de un nou instrumentar de bord si de un ecran central de 10,25 inchi.

Odata cu noul i30, Hyundai va lansa si o versiune N Line a modelului i30 Wagon, acest nivel de echipare fiind de acum disponibil pentru toate tipurile de caroserie i30. Mai multe detalii vor fi prezentate in curand.

 

Despre Hyundai

Hyundai Auto Romania, parte a Grupului Tiriac, este reprezentantul marcii Hyundai in Romania din anul 1994 si aduce pe piata nationala 15 modele Hyundai, atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale. Fondata in 1967, Hyundai Motor Company s-a transformat in Hyundai-Kia Automotive Group, care este cotat drept al cincilea producator auto la nivel mondial incepand din anul 2007.