Stoc autoturisme 0264 438 121 office@inter-auto.ro

Hyundai dezvaluie primele detalii despre noul i20 N

 

 

 

 

 

  • Hyundai lanseaza noul i20 N, cel mai recent model al diviziei de performanta Hyundai N, care aduce elemente din domeniul motorsport in gama i20;
  • Avand ca sursa de inspiratie modelul i20 WRC, noul i20 N va oferi clientilor o experienta sportiva la volan.

Hyundai dezvaluie primele detalii despre cel mai recent model al diviziei de performanta Hyundai N. i20 N are la baza noul i20 si a fost dezvoltat avand ca sursa de inspiratie i20 WRC.

Noul i20 N ofera performante sporite si tehnologii inovatoare pentru cei pasionati de condusul sportiv. Pe langa noul i20 N, gama Hyundai N disponibila in Europa include modelele i30 N si i30 Fastback N.

Designul noului i20 N accentueaza caracterul dinamic, inspirat de limbajul global Hyundai „Sensuous Sportiness”, care ofera autovehiculului o alura impresionanta. Partea frontala este dominata de prizele de aer de dimensiuni mai mari, adaptate motorului turbo si sistemului de racire a franelor.

Pe lateral, jantele de 18 inchi cu finisaj gri mat, etrierele de frana personalizate cu logo-ul N si pragurile cu design remarcabil subliniaza sportivitatea modelului. Spoilerul din spate evidentiaza performanta aerodinamica – un autovehicul care ofera o experienta placuta de condus in orice conditii.

In acelasi timp, ADN-ul sportiv al noului Hyundai i20 N este amplificat de nuanta caroseriei - Performance Blue (optional cu plafon Phantom Black), disponibila exclusiv pentru modelele N, precum si de accentele exterioare de culoare rosie.

 

Mai multe informatii vor fi dezvaluite in perioada urmatoare.

 

Despre Hyundai

Hyundai Auto Romania, parte a Grupului Tiriac, este reprezentantul marcii Hyundai in Romania din anul 1994 si aduce pe piata nationala 12 modele ale gamei Hyundai. Fondata in 1967, Hyundai Motor Company s-a transformat in Hyundai-Kia Automotive Group, care este cotat drept al cincilea producator auto la nivel mondial incepand din anul 2007.