Stoc autoturisme 0264 438 121 office@inter-auto.ro

Hyundai Auto Romania - locul 1 in topul inmatricularilor de import

 

 

Dupa primele 10 luni ale anului 2021, Hyundai Auto Romania inregistreaza o crestere a vanzarilor de 30,3% fata de aceeasi perioada a anului trecut si urca pe prima pozitie in topul inmatricularilor de autoturisme noi de import, cu o cota de piata de 7,6%.

Totodata, conform statisticilor DRPCIV, in luna octombrie a.c., importatorul conduce clasamentul inmatricularilor de autoturisme noi de import, cu 965 de unitati si o cota de piata de 10%.

„Prioritatea noastra ramane in continuare clientul. In acest moment, mai mult decat oricand, depunem toate eforturile necesare pentru a onora fiecare comanda”, a declarat Teodor Brusalis, Director Executiv al Hyundai Auto Romania.

In prezent, Hyundai Auto Romania pune la dispozitia clientilor o gama variata de autovehicule, dintre care 10 modele eco (electrice, hybrid si plug-in hybrid). Obiectivul importatorului este de a se pozitiona drept unul dintre promotorii mobilitatii eco la nivel national.

 

 

Despre Hyundai

Hyundai Auto Romania, parte a Grupului Tiriac, este reprezentantul marcii Hyundai in Romania din anul 1994 si aduce pe piata nationala 15 modele Hyundai, atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale. Fondata in 1967, Hyundai Motor Company s-a transformat in Hyundai-Kia Automotive Group, care este cotat drept al cincilea producator auto la nivel mondial incepand din anul 2007.