Vă prezentăm noul Land Rover Defender

 

 

 

Noul model va fi exponentul a 70 de ani de inovații și îmbunătățiri; consolidează reputația Defender în ceea ce privește robustețea și este, în același timp, un vehicul al secolului 21.

DURABILITATE

Utilizează cele mai rezistente materiale și este testat în cele mai extreme condiții. Modelul Defender a fost proiectat pentru durabilitate maximă.

DESIGN

Un design cu o integritate de necontestat. Și calități de neegalat.

TEHNOLOGIE ÎNCORPORATĂ

Echipat pentru aventurile secolului 21, cu cele mai moderne și intuitive tehnologii Land Rover, pentru a asigura confort, conectivitate și vizibilitate.

 

PREGATIT PENTRU ORICE SITUATIE

Modelul Defender face posibila alegerea oricarei destinatii. Capabilitatile vehiculului sunt dublate de geometria extraordinara si de sistemul Terrain Response configurabil.

PROIECTAT LA CELE MAI INALTE STANDARDE

Intregul design al modelului Defender exprima incredere; de la atitudinea autentica la suprafetele simple si elegante.

PACHETE DE ACCESORII

Posibilitati nelimitate. Pentru a fi cu adevarat ceea ce va doriti, alegeti unul dintre cele 4 pachete de mai jos:

 
PACHET EXPLORER

Urmați-vă drumul, indiferent de suprafața de rulare. Pachetul Explorer echipează modelul Defender pentru a vă permite să vă depășiți limitele și să ajungeți în locuri inedite. Descoperiți pachetul perfect cu ajutorul chestionarului.

PACHET ADVENTURE

Lăsați-vă purtat de pasiuni pe noi teritorii. Pachetul Adventure care echipează modelul Defender vă permite să părăsiți drumurile cunoscute și să vă aventurați în natură. Descoperiți pachetul perfect cu ajutorul chestionarului.

PACHET COUNTRY

Nu pierdeți vremea să vă curațați bocancii. Modelul Defender cu pachet Country este pregătit pentru condiții nefavorabile și face din fiecare călătorie o experiență memorabilă. Descoperiți pachetul perfect cu ajutorul chestionarului.

PACHET URBAN

Cuceriți jungla urbană. Pachetul Urban care echipează modelul Defender vă permite să vă remarcați în oraș prin stilul atrăgător, echilibru și încredere. Descoperiți pachetul perfect cu ajutorul chestionarului.

CAPABILITĂTI

Un spirit capabil. Modelul Defender poate face față condițiilor de deplasare extreme și este de încredere în toate condițiile, de la jungla urbană, la nisipuri mișcătoare și zone înghetate.

STRUCTURA REZISTENTĂ

Configurația autoportantă permite modelului Defender să fie cel mai rezistent vehicul pe care l-am creat vreodata.

 

CONTACTEAZĂ-NE:

Showroom Land Rover, Strada Clujului, nr. 15, Sânnicoara, jud. Cluj
Tel: 0741.333.227
landrover@inter-auto.ro

 

Echipamentele optionale si disponibilitatea acestora pot diferi in functie de configuratia vehiculului (model si motorizare) sau pot necesita instalarea altor echipamente pentru a putea fi montate. Pentru informatii suplimentare sau pentru configurarea online a vehiculului, contactati dealerul local. Toate echipamentele vehiculului trebuie utilizate de soferi numai cand acest lucru se poate face in siguranta. Soferii trebuie sa se asigure ca detin in permanenta un control total asupra vehiculului. Anumite functii solicita existenta unei cartele SIM si a unui contract de date corespunzator, care solicita abonarea dupa termenul initial recomandat de dealer. Sesiuni off-road in zone special amenajate si fara limite. Conditiile off-road foarte dificile solicita instruire de specialitate si experienta. Risc de ranire si deteriorare. Nu va depasiti niciodata abilitatile de sofer. Verificati intotdeauna traseul, suprafata, baza si iesirea, inainte de a parcurge suprafete inghetate.