OUTLANDER PHEV: Electric & More - pret incepand de la 36.045 euro

VA PREZENTAM OUTLANDER PHEV: Electric & more la un pret incepant de la 36.045 euro:

- emisii CO2 ultra scazute: 45 g/km

- autonomie de 45 km in mod pur electric (EV)

- cost de rulare scazut

- tractiune integrala avansata 

AUTONOMIA

Bateria de capacitate ridicată vă va conduce 45 km în modul pur electric. Adăugați motorul de 2,4 litri la calcule și veți avea o autonomie combinată de peste 600 km. Iar cu capacitatea OUTLANDER de a capta energie kinetică prin frânarea regenerativă, aveți toate beneficiile sistemului electric, fără vreo grijă că rămâneți fără energie

Încărcarea

Există mai multe moduri de încărcare și peste 120.000 de locații de încărcare pe tot cuprinsul Europei. Durează doar 25 de minute să încărcați vehiculul PHEV la capacitate de 80% la un încărcător rapid. OUTLANDER PHEV poate fi încărcat în diferite moduri. Toate sunt simple și comode. Alegeți-l pe cel care vi se potrivește cel mai bine.  Bateria poate fi încărcată la o priză casnică de perete cu circuit separat. Mașina este dispusă cu un cablu de încărcare ce vă permite să încărcați oriunde găsiți o priză de curent.

7 ore (230V 8A) - 5.5 ore (230V 10A)

 

 

TELECOMANDA MITSUBISHI

Sunteți anunțat când încărcarea se încheie

 

Vreți să știți când OUTLANDER PHEV este complet încărcat? Telecomanda Mitsubishi vă va anunța. Puteți seta de la distanță și timpii de încărcare sau puteți programa pre-încălzirea sau răcirea cabinei, astfel că atunci când reveniți la mașină, temperatura este perfectă pentru dvs.

 

Tehnologia Plug-in Hybrid EV

OUTLANDER PHEV este un Plug-in Hybrid EV. Are un motor pe benzină de 2,4 litri extrem de eficient și două motoare electrice cu tehnologie avansată (EV). Nu este doar o revoluție. Este EV-oluție.

 

Care este diferența dintre sistemele Hybrid, EV și PHEV?

 

Un vehicul hibrid folosește atât un motor pe benzină cât și o baterie internă ca principale surse de curent, dar bateria poate fi încărcată doar când vehiculul este în mișcare. Un vehicul electric (EV) este alimentat doar de baterie, dar poate fi încărcat de la o priză de rețea (extern). Un vehicul plug-in hybrid electric (PHEV) are un motor pe benzină și o baterie care poate fi reîncărcată de la o priză de rețea. Deci nu este doar convenabil sa încărcați, dar este și mai adaptabil, pentru că aveți două forme de alimentare care lucrează în armonie.

 

Încărcați bateria în timp ce mergeți

 

Energia kinetică este regenerată natural când vehiculul frânează. Pentru a vă ajuta să păstrați nivelul de energie din baterie, OUTLANDER PHEV folosește această energie. Cu alte cuvinte, motorul electric folosește impulsul vehiculului pentru a recupera energie care altfel s-ar pierde prin discurile de frână ca și căldură. Un selector cu padele de pe volan vă permite să controlați cantitatea de energie regenerată. Alegeți din șase nivele, în funcție de condițiile de drum. Un alt beneficiu al acestei tehnologii inovatoare este caracterul mai ecologic: vă bazați pe motorul pe benzină mai rar.

 

Mașina

OUTLANDER PHEV a fost proiectat pentru a se potrivi fiecărui aspect al vieții dumneavoastră. Indiferent dacă este vorba de naveta zilnică sau de alte aventuri, OUTLANDER PHEV este pregătit și vă așteaptă.

 

 

Pentru mai multe detalii, vino la dealer-ul tau RMB Inter Auto de pe Calea Turzii nr. 172, Cluj Napoca.