L200: Pick-up-ul elegant, puternic și de încredere, de la 24.383 euro (TVA inclus)

L200: Pick-up-ul elegant, puternic și de încredere. De la 24.383 € (TVA inclus)

- elegant, confortabill

- 4WD de ultima generatie

- caroserie cu caracteristici de siguranta accentuate

- capacitate de incarcare remarcabila

 

Mașina

Simțiți-i puterea! Experimentați-i manevrabilitatea! Simțiți un nou nivel de confort într-o clasă complet nouă de vehicule. L200 va schimba modul în care gândiți despre deplasarea dintr-un loc într-altul.

 

Manevrabilitate robustă în orice condiții

L200 este construit pentru stabilitate și tracțiune maxime. Este dotat cu sistemul nostru Super Select 4WD-II, astfel că veți fi pregătit pentru orice. Folosiți selectorul pentru modul de condus pentru a trece ușor de la setarea 2WD la 4WD în timp ce sunteți pe drum, la viteze de până la 100km/h. Când lucrurile se complică, blocați diferențialul central folosind setările 4HLc și 4LLc. Rețineți: vehiculul trebuie să staționeze pentru a alterna între setările 4HLc și 4LLc.

 

 

Treceți peste, pe lângă sau prin

Pentru că provocările vin în tot felul de forme, L200 este proiectat să urce, să ocolească, să traverseze și să treacă prin cel mai dificil teren.

 

Virați pe o monedă

Cu 5,9 metri, L200 are cel mai strâns cerc de virare dintre pick-up truck-urile similare ca dimensiune. Când vine vorba de manevrare sau virare pe șosea, e la câteva străzi distanță față de competitorii săi

 

Alunecați lin în Modul Sport

Savurați călătoria fără a sacrifica capacitatea de reacție cu transmisia automată cu 5 trepte. Modul Sport vă permite să schimbați vitezele în sus sau în jos pentru o experiență mai sportivă, similară condusului manual.

Schimbați vitezele de la volan

Schimbătoarele de viteză sportive tip padelă vă permit să schimbați vitezele cu doar o apăsare. Nu este nevoie să luați mâna de pe volan.

 

Reduceți risipa de combustibil și emisiile

 Sistemul Auto Stop & Go oprește motorul la semafor, reducând risipa de combustibil și emisiile de CO2, fără a întrerupe sistemul electronic. Motorul repornește imediat, așa că nu va trebui să așteptați deloc.

Schimbă treptele mai mult

Dacă alegeți transmisia manuală, obțineți șase viteze pentru control total în orice condiții de drum. Schimbătorul de viteze solid combinat cu o comandă ușoară pentru ambreiaj asigură o funcționare lină.

 

Exterior

L200 are un aspect puternic, faruri elegante și dimensiuni solide. Nu este un pick-up obișnuit! Este pick-up truck-ul adus aproape de perfecțiune.

Proiectat pentru a fi manevrat mai bine

Forma aerodinamică, bazată pe simularea computerizată avansată, ajută L200 să alunece prin vânt cu 0,42 Cd. Acest lucru înseamnă zgomot mai puțin și o eficiență mai bună a combustibilului, accentuând în același timp accelerația și stabilitatea la manevrare.

 

 

 

Spațiu pentru obiecte mari

Elegantul L200 vă oferă toată fiabilitatea de care aveți nevoie. Suprafața încăpătoare de încărcare este ranforsată în colțurile din spate, pentru a prelua toate izbiturile și loviturile dacă încărcătura se deplasează în timpul transportului. Alegeți cabina dublă dacă doriți să luați mai mulți pasageri sau cabina club pentru mai mult spațiu de încărcare.

 

Interiorul

În interiorul modelului L200 veți găsi o mulțime de caracteristici la care nu vă așteptați în cazul unui pick-up: o cabină spațioasă, scaune de înaltă calitate și izolație fonică pentru o călătorie liniștită, confortabilă.

 

 

Cabină spațioasă

Dacă alegeți cabina dublă, obțineți o cabină încăpătoare, cu o mulțime de spațiu pentru picioare, umeri și cap, precum și spațiu pentru a vă dezmorți.

Un drum liniștit, relaxant

Panoul de instrumente al L200 este realizat din material fonoabsorbant. Am folosit material pentru amortizarea zgomotelor pe podea și chiar și aripile au fost create pentru a furniza izolație fonică suplimentară.

 

Scaune față somptuoase

Scaunele au fost proiectate pentru a vă îmbrățișa trupul. Oferă susținere pentru umeri, susținere mai bună în laterale și un centru mai adânc pentru suport maxim al spatelui. L200 este disponibil și cu scaun al șoferului reglabil electronic, cu scaune încălzite în față și tapițerie din piele ca opțiune. Notă: echipamentul poate varia în funcție de piață. Contactați reprezentanța locală Mitsubishi Motors pentru detalii.

 

Oglinda nu vă mai orbește

Această oglindă reduce automat strălucirea orbitoare de la farurile mașinilor din spate, pentru a vedea clar în spate și a păstra siguranța.

 

Siguranța

L200 și-a construit o reputație de durată ca fiind un vehicul comercial de încredere, robust și ușor. Acum vine și cu o serie de caracteristici inteligente care duc pasagerii și șoferul la un alt nivel.

Protecție pentru toți cei din mașină

Pentru a-i menține în siguranță pe toți din mașină în cazul unei coliziuni, L200 este echipat cu un sistem de 7 airbag-uri. Sistemul cuprinde airbag-uri față, față lateral, airbag-uri tip cortină și un airbag de genunchi pentru șofer.

Sunteți într-o cochilie de protecție

Caroseria modelului L200 este extrem de rezistentă și ușoară, datorită utilizării extinse a plăcilor de oțel cu rezistență ridicată la deformare. Acest lucru contribuie și la un nivel ridicat de siguranță în caz de coliziune.

Proiectată pentru a vă proteja

L200 este construit cu caroseria noastră cu sistem avansat de ranforsări pentru protecție la impact (RISE). Plasează în mod strategic ranforsări în punctele critice pentru a ajuta direcționarea și absorbția energiei în cazul unei coliziuni serioase. Astfel că dumneavoastră și pasagerii rămâneți în siguranță atunci când este mai mare nevoie.

 

Pentru mai multe detalii, vino la dealer-ul tau RMB Inter Auto de pe Calea Turzii nr. 172, Cluj Napoca