ECLIPSE CROSS: SUV-ul sportiv gata de actiune de la 19.980 euro (TVA inclus)

ECLIPSE CROSS: SUV-ul sportiv gata de actiune de la 19.980 euro (TVA inclus)

- design inspirational sportiv

- 4x4, S-AWC (Super All Wheel Control)

- Tehnologie si conectivitate

- Scaune reglabile spate

 

Mașina

Eclipse Cross este proiectat pentru a vă oferi experiența supremă la volan. Motorul nostru Direct Injection Turbo oferă performanță puternică, iar S-AWC (Super All Wheel Control) oferă stabilitate și viraje mai bune.

 

2WD ACTIVE YAW CONTROL (AYC – CONTROL ACTIV AL MOMENTULUI DE GIRAȚIE)

Aderență mai bună

 

 Funcția de frânare Active Yaw Control îmbunătățește virajele optimizând forța de frânare față. Acest lucru vă ajută să găsiți de fiecare dată linia de condus perfectă. Puteți monitoriza sistemul AYC prin intermediul unui afișaj de pe bord.

 

 

Rămâneți informat

Sistemul HUD afișează informații color despre vehicul, deasupra bordului. Înseamnă că puteți păstra ochii pe șosea și puteți obține date precum viteza mașinii sau dacă o ușa este întredeschisă. Este conectat și cu Touchpad Controller pentru a putea vedea nivelele audio și mai multe.

 

Parcarea în oraș tocmai a devenit mai ușoară

Acele manevre delicate tocmai au devenit mai ușoare. Camerele montate pe fața, spatele și lateralele vehiculului (inclusiv cu vedere de sus) vă vor arăta ce este în unghiurile moarte și vă ajută sa parcați mai ușor. Vă ajută și să detectați dacă un vehicul sau un pieton traversează prin spatele mașinii.

 

 

Responsiv dar economic

Acest motor cu injecție directă Turbocharged 1,5L generează o putere incredibilă și o economie de combustibil impresionantă. Când aveți nevoie de accelerație, răspunde rapid (0-100km/h în 10 secunde mai exact).

 

 

Interiorul

Fiecare detaliu din Eclipse Cross a fost realizat pentru a accentua confortul și a vă menține conectat.

 

 

 

AXA ORIZONTALĂ

Un interior proiectat în jurul dvs.

Am creat modelul Eclipse Cross folosind conceptul de axă orizontală pentru un interior îmbunătățit. Acest lucru înseamnă că bordul a fost proiectat cu un panou de instrumente amplasat mai mult orizontal, astfel încât totul este la îndemână, iar dumneavoastră vă puteți concentra mai mult la drum.

 

Bucurați-vă de confort și comoditate

Este suficient spațiu în Eclipse Cross pentru cinci adulți. Scaunele sunt proiectate pentru susținere maximă a spatelui și există și suficient spațiu pentru picioare. Scaunele din spate se pot glisa sau se pot coborî complet, adăugând și mai mult spațiu de încărcare.

 

 

Nu pierdeți nimic din peisaj

Acoperișul panoramic face mașina să pară mai deschisă, mai spațioasă și oferă tuturor o viziune mai bună. Dacă apare soarele, există și un stor electric integrat.

 

O cabină conectată perfect

Sistemul de Comunicații Multi-Funcții al Mitsubishi pune șoferul la conducere. Ecranul sensibil la atingere vă oferă informații despre consumul de combustibil și afișează hărți pentru navigație. Afișează și vederea de la camera din spate atunci când mergeți înapoi și vă permite să controlați cu ușurință sistemul audio.

 

Un sistem audio superior

Eclipse Cross oferă un sistem de sunet premium de la Rockford Fosgate®, lider global în inovația audio. Cu nouă difuzoare, inclusiv un subwoofer, puteți asculta melodiile preferate cu un sunet bogat care va rivaliza cu sistemul dvs. Hi-Fi.

 

Pentru mai multe detalii, vino la dealer-ul tau RMB Inter Auto de pe Calea Turzii nr. 172, Cluj Napoca