ASX: SUV-ul pentru aventuri urbane de la 15.934 euro (TVA inclus)

ASX: SUV-ul pentru aventuri urbane. Perfect pentru familie, pret incepand de la 15.934 euro (TVA inclus)

- 5 locuri

capabilitati 4WD

- cabina conectata

- pozitie inalta de condus 

 

Masina

Am proiectat ASX drept o mașină de zi cu zi. Este ușor de condus iar 4WD înseamnă că este pregătit si pentru provocări off-road.

 

Reduceți risipa de combustibil și emisiile

Sistemul Auto Stop & Go oprește motorul la semafor, evitând risipa de combustibil și reducând emisiile CO2 fără a întrerupe sistemele electronice. Motorul este repornit imediat, astfel că nu veți fi nevoit să așteptați.

Deschideți mașina stând lângă ea

Țineți cheile bine ascunse în buzunar sau în geantă. Descuiați mașina și o porniți pur și simplu prin faptul ca aveți cheile în apropiere.

 

Vedeți mai mult din șoseaua din fața dumneavoastră

ASX are o poziție de condus ridicată. Reușind să vedeți mai mult în față, aveți mai mult timp să reacționați la posibile pericole.

Trece fără efort peste limitatoarele de viteză

Garda înaltă la sol înseamnă că inundațiile bruște, limitatoarele de viteză sau gropile din carosabil sunt mai puțin îngrijorătoare. Dar nu este prea ridicată – poți urca și coborî ușor totuși.

 

 

Exterior

De la fața sa distinctivă și până la lateralele aerodinamice și roțile de aliaj, ASX a fost proiectat pentru a impresiona. De ce să te integrezi când poți să te remarci față de restul?

Mai ușor de manevrat

Forma capotei te ajuta să evaluezi unde sunt colțurile mașinii. Canelurile de-a lungul lateralului și spoiler-ul din spate ajută la aerodinamică și contribuie la farmecul modelului ASX.

 

Vedeți mai mult din șosea

Farurile Super Wide Range HID (High Intensity Discharge) trimit fascicule de lumină mai largi, iluminând o secțiune mai lată din șoseaua din față.

Stați conectat tot drumul

Spre deosebire de o antenă radio clasică, Antena Aripioară de Rechin permite mașinii să recepționeze date celulare, semnale radio satelit și GPS pentru a rămâne conectat pe drum. Și nu doar atât, este și mai aerodinamică și mai puțin predispusă deteriorării și vandalismului.

 

Interior

Ne-am dorit ca ASX să fie cu adevărat practic. Poate acomoda până la cinci adulți, există suficient spațiu pentru bagaje și spațiu de depozitare și vine cu niște dotări standard impresionante.

 

Gata să transporte orice

Cu 406 litri*, ASX are unul din cele mai mari spații de bagaje din clasa sa, iar deschiderea lată face încărcarea să fie ușoară. În cabină, scaunele din spate pot fi rabatate pentru a prioritiza încărcătura iar în bancheta din spate există o trapă pentru bagaje mai lungi, precum schiurile sau undițele.

*include un compartiment de 13 litri sub podea (cu kit de reparații pentru roată).

 

O cabină conectată perfect

Sistemul de Comunicații Multi-Funcțional Mitsubishi ajuta șoferul la conducere. Ecranul sensibil la atingere vă oferă informații despre consumul de combustibil și afișează hărți pentru navigație. Afișează și vederea de la camera din spate atunci când mergeți înapoi și vă permite să controlați cu ușurință sistemul audio.

Lărgiți perspectiva

Sistemul Audio Smartphone Link Display vă permite să integrați ușor telefonul mobil cu ajutorul aplicatiilor. Înseamnă că puteți folosi aplicațiile favorite și le și puteți activa prin control vocal. Puteți efectua apeluri și puteți verifica mesajele audio hands-free, rămânând astfel concentrat pe șosea tot timpul.

Pentru mai multe detalii, vino la dealer-ul tau RMB Inter Auto de pe Calea Turzii nr. 172, Cluj Napoca